Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Suvendu Bhattacharya"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
127
pro vyhledávání:
'"Suvendu Bhattacharya"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Properties of heat moisture treated red rice paddy and its puffed product
Autor:
P. Mariadon Shanlang Pathaw
,
Suvendu Bhattacharya
,
Charu L. Mahanta
Publikováno v:
Cereal Chemistry
. 100:784-797
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0ed065479a043f333684edf7e2ce98bc
https://doi.org/10.1002/cche.10657
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Quality characteristics
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2abe8a231b19bfdf26cf483a0db3e292
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00004-5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Edible nuts
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5654fadb41c85e38b48dbc812b6d82b8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00006-9
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Fats and oils
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4faffacc6f787ae3898261891c73588b
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00014-8
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Different salts in snacks
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4182c0110746fcbbb528ecfd1f5364dc
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00001-x
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Introduction
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::11990a9f3f0f19ebe32bcfb7518d77eb
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00002-1
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Health and special snacks
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::af9daa9f355b5d2afdbc1ba5643a76dc
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00007-0
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Grains and grain fractions
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::319adf19ae1edfd697601092f3b2d302
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00005-7
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Other additives in snacks
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fa65f6c5be9b842384d1616c9be31530
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00010-0
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Processes and machinery
Autor:
Suvendu Bhattacharya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::79d2bc260ae91024c742ad3a5e67686f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819759-2.00009-4
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[13]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Elektronické knihy
Předmět
99
food science
55
chemistry
49
materials science
39
rheology
31
composite material
22
moisture
22
water content
21
food
21
mineralogy
20
chemistry.chemical_compound
19
food.ingredient
16
apparent viscosity
16
extrusion
15
chromatography
13
food and beverages
13
general chemical engineering
12
viscosity
11
analytical chemistry
11
engineering
11
engineering.material
11
shear thinning
10
industrial and manufacturing engineering
9
biology
9
business
9
chemistry.chemical_classification
9
pharmaceutical science
9
plastics extrusion
9
shear rate
9
shear stress
9
texture (crystalline)
8
04 agricultural and veterinary sciences
8
0404 agricultural biotechnology
8
040401 food science
8
agar
8
botany
8
chemical engineering
8
gum arabic
8
microstructure
7
business.industry
7
dispersion (chemistry)
7
dynamic mechanical analysis
7
general medicine
7
medicine
7
pulp (paper)
7
stress relaxation
7
sugar
7
yield (engineering)
6
biology.organism_classification
6
bulk density
6
die swell
Vydavatel
49
elsevier bv
33
wiley
18
elsevier
5
springer science and business media llc
4
informa uk limited
4
john wiley & sons, ltd
2
hindawi limited
2
springer india
1
academic press
1
apple academic press
1
crc press
1
springer-verlag
Publikováno v
39
journal of food engineering
9
journal of texture studies
8
journal of food process engineering
6
journal of food science
5
international journal of food science & technology
5
journal of food science and technology
4
food chemistry
2
critical reviews in food science and nutrition
2
international journal of food science and technology
2
journal of food processing and preservation
2
journal of food quality
2
lwt - food science and technology
1
cereal chemistry
1
cryobiology
1
drying technology
1
food and bioprocess technology
1
food biotechnology
1
food research international
1
indian chemical engineer
1
journal of aquatic food product technology
1
journal of the american oil chemists' society
1
lwt
1
thermochimica acta
Zdroj
125
OpenAIRE
2
eBook Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......