Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Surowka, Krzysztof"'
Autor:
Jaworska, Grażyna, Sidor, Adam, Pycia, Karolina, Jaworska-Tomczyk, Kornelia, Surówka, Krzysztof
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2020 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2004 5(2):225-234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The chemical, sensory, microbiological and textural changes of vacuum-packaged 'gravad' carp fillets (Cypriruts carpio) were assessed during storage period at 3oC. Aocording to chemical assessment, no significant differences in pH. NaCl and sugar val
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::85dc75a4c678eba118c00e7e8ed6f2e5
https://hdl.handle.net/20.500.12605/35754
https://hdl.handle.net/20.500.12605/35754