Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Surhaini S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ulyarti, U., Lisani, L., Surhaini, S., Lumbanraja, P., Satrio, B., Supriyadi, S., Nazarudin, N.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Mar2022, Vol. 59 Issue 3, p1230-1238, 9p
Publikováno v:
Agrointek, Vol 15, Iss 4, Pp 1196-1205 (2021)
Tempoyak powder is a fermented product of durian meat which is traditionally mixed with salt which is further processed through a fermentation process during storage. Maltodextrin is one of food additive, mainly used as a filler and emulsifier used i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d0730393ac84807a490b4c993d95aad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Konversi, Vol 3, Iss 1 (2014)
Minuman emulsi, sebagai produk dengan kadar air yang tinggi (30-40%, mudah untuk mengalami kerusakan akibat reaksi hidrolisis dan oksidasi, selanjutnya dapat menghasilkan produk lanjut berupa prooksidan dan radikal bebas yang sangat berbahaya bagi ke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f517ac52d4f47df9d30f7c354928141