Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Surakka, Anu"'
Autor:
Kankainen, Matti, Paulin, Lars, Tynkkynen, Soile, von Ossowski, Ingemar, Reunanen, Justus, Partanen, Pasi, Satokari, Reetta, Vesterlund, Satu, Hendrickx, Antoni P. A., Lebeer, Sarah, De Keersmaecker, Sigrid C. J., Vanderleyden, Jos, Hämäläinen, Tuula, Laukkanen, Suvi, Salovuori, Noora, Ritari, Jarmo, Alatalo, Edward, Korpela, Riitta, Mattila-Sandholm, Tiina, Lassig, Anna, Hatakka, Katja, Kinnunen, Katri T., Karjalainen, Heli, Saxelin, Maija, Laakso, Kati, Surakka, Anu, Palva, Airi, Salusjärvi, Tuomas, Auvinen, Petri, de Vos, Willem M., Klaenhammer, Todd R.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2009 Oct 01. 106(40), 17193-17198.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40485159
Autor:
Laakso, Kati, Koskenniemi, Kerttu, Koponen, Johanna, Kankainen, Matti, Surakka, Anu, Salusjärvi, Tuomas, Auvinen, Petri, Savijoki, Kirsi, Nyman, Tuula A., Kalkkinen, Nisse, Tynkkynen, Soile, Varmanen, Pekka
Publikováno v:
Microbial biotechnology
Summary The growth phase during which probiotic bacteria are harvested and consumed can strongly influence their performance as health‐promoting agents. In this study, global transcriptomic and proteomic changes were studied in the widely used prob
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; October 2012, Vol. 75 Issue: 10 p1791-1795, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.