Zobrazeno 1 - 10
of 1 009
pro vyhledávání: '"Superheated water"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7057 (2023)
The mineralization of fluoroelastomers (FKMs) in superheated water in the presence of potassium hydroxide (KOH) was investigated with the aim of developing a methodology for recycling the fluorine element. Two FKMs—an “uncrosslinked FKM”, repre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a63603e7599f4f2bb276691d4fafd2e7
Autor:
Samireh Sabah Sabah, Anoshe Sharifan, Afshin Akhonzadeh Basti, Behrooz Jannat, Maryam TajAbadi Ebrahimi
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Food Security, Vol 7, Iss 1, Pp 51-59 (2022)
Superheated water extraction (SWE), is a novel method, used to extract proteins or other bioactive component from agriculture products. Methods: In this study, the extract from quinoa-barley malt (in a proportion of 30:70) was treated by SWE method.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62fcd69a14ff4eb093e519dcc518fd57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hisao HORI
Publikováno v:
Electrochemistry, Vol 89, Iss 2, Pp 75-82 (2021)
Fluorinated ionic liquids are cutting-edge materials investigated for electrolytic media for energy-related applications. Although their industrial usages are being spread, waste treatment techniques for these materials are not well established, beca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5688f95a29f747ffbcbc54d7378f78dc
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 14, Iss 7, Pp 103226- (2021)
Non-steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) are pharmaceutical compounds with anti-inflammatory, analgesic, and antipyretic effects. Herein, a simple and rapid high-temperature liquid chromatography and superheated water chromatography method was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e791819467884cc78976b7f897ec2549
Autor:
Ke Wang, Chuanyang Ran, Baozhong Cui, Yanan Sun, Hongfei Fu, Xiangwei Chen, Yequn Wang, Yunyang Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 18, p 2841 (2022)
In this study, a new device was used to inactivate G. stearothermophilus spores in ready-to-eat (RTE) poached spicy pork slices (PSPS) applying radio frequency (RF) energy (27.12 MHz, 6 kW) and superheated water (SW) simultaneously. The cold spot in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c676dc4d8e664697a5c2cf309a9c88be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.