Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Superbi P"'
Autor:
Riccardo Levi, Maximiliano Mollura, Giovanni Savini, Federico Garoli, Massimiliano Battaglia, Angela Ammirabile, Luca A. Cappellini, Simona Superbi, Marco Grimaldi, Riccardo Barbieri, Letterio S. Politi
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Radiomics features (RFs) serve as quantitative metrics to characterize shape, density/intensity, and texture patterns in radiological images. Despite their promise, RFs exhibit reproducibility challenges across acquisition settings, thus lim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a031f2f9aea491aa215e9216073bad7
Autor:
Riccardo Levi, Maximiliano Mollura, Giovanni Savini, Federico Garoli, Massimiliano Battaglia, Angela Ammirabile, Luca A. Cappellini, Simona Superbi, Marco Grimaldi, Riccardo Barbieri, Letterio S. Politi
Publikováno v:
Scientific Data, Vol 11, Iss 1, Pp 1-5 (2024)
Abstract Radiomics features (RFs) studies have showed limitations in the reproducibility of RFs in different acquisition settings. To date, reproducibility studies using CT images mainly rely on phantoms, due to the harness of patient exposure to X-r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f42edc8c9a04dff8c5ef0e732f79729
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Flávia F. Magalhães, Matheus M. Pereira, Rita de Cássia Superbi de Sousa, Ana P.M. Tavares, João A.P. Coutinho, Mara G. Freire
Publikováno v:
Green Chemical Engineering, Vol 3, Iss 4, Pp 328-337 (2022)
Aqueous biphasic systems (ABS) are promising for proteins purification; however, when dealing with samples comprising several proteins, the selectivity towards a target protein is difficult to achieve. In this work, the addition of ionic liquids (ILs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3975b8634314e1686d8c124a15619f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camila Rodrigues Carneiro, Adamu Muhammad Alhaji, César Augusto Sodré da Silva, Rita de Cássia Superbi de Sousa, Simone Monteiro, Jane Sélia dos Reis Coimbra
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1907 (2023)
Pequi is a natural source of bioactive compounds with wide versatility for fresh or processed fruit consumption, but it is still little explored economically. Functional foods are the subject of diverse scientific research since, in addition to being
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/309ff1e7cefc43bfbb460b5e0c4f36b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vieira, Bruno Bezerra, Soares, Jimmy, Amorim, Matheus Lopes, de Cássia Superbi Souza, Rita, de Oliveira, Eduardo Basílio, dos Reis Coimbra, Jane Sélia, Saldaña, Marleny Doris Aranda, Martins, Marcio Arêdes
Publikováno v:
Brazilian Journal of Chemical Engineering; March 2024, Vol. 41 Issue: 1 p49-58, 10p