Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Suntinanalert, P."'
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 29, Iss 2, Pp 235-243 (2007)
Five isolates of bacteria with high proteolytic activity, isolated from water samples of intensive shrimp ponds in southern Thailand, were selected to test for the ability to control the shrimp pathogen Vibrioharveyi. 70 μl of each culture broth wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bec79418d024ce7a8ab0680c3538725
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 27, Iss 2, Pp 363-375 (2005)
Microorganisms in traditional fermenting soybean curd (Sufu) were quantitated. Total microbial populations of bacteria, molds and yeasts were 1.6×101 to 4.0×105, 2.4×101 to 3.9×105 and 4.4×103 to 8.0×105 CFU/g, respectively. Aspergillus, Penici
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97b0af63e6634d5e8e46bca4a1dacf14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; Mar1992, Vol. 14 Issue 3, p111-114, 4p
Publikováno v:
Biotechnology Letters; May 1986, Vol. 8 Issue: 5 p351-356, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.