Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Sunooj, K. V."'
Autor:
Perumal, M., Saravanan, A., Alex, Prince, Sunooj, K. V., Mani, Maheswaran, Krishnan, G. Gopi, Shukla, Lata, Bharathi, P., Sinha, Suraj Kumar
Publikováno v:
JFOODENG-D-21-00153, 2021 (Under Review)
Low-temperature plasma (LTP) processing is a green and flexible food processing technology with only known limitation of low energy efficiency. Three established fundamental mechanisms of plasma food processing includes: i) physical damage to membran
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2103.06609
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perumal, M., Saravanan, A., Kommuguri, Sneha Latha, Alex, Prince, Sunooj, K. V., Mani, Maheswaran, Bharathi, P., Sinha, Suraj Kumar
Publikováno v:
Plasma Chemistry & Plasma Processing; Jan2024, Vol. 44 Issue 1, p471-485, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IEEE Transactions on Plasma Science; Apr2022, Vol. 50 Issue 4, p1122-1127, 6p
Autor:
Rasweefali, M. K., Sabu, S., Muhammed Azad, K. S., Raseel Rahman, M. K., Sunooj, K. V., Sasidharan, A., Anoop, K. K.
Publikováno v:
Advances in Biomarker Sciences & Technology; 2022, Vol. 4, p12-27, 16p