Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sunkireddy Yella Reddy"'
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 230:803-811
The physico-chemical changes occurring during simulated frying conditions at 180 °C for 24 h in trans free speciality fat, trans rich vanaspati and PUFA rich sunflower oil were evaluated. The samples became darker, the polar components and viscosity
Low sugar, low fat, dry fruit and nut cereal bars without sugar were prepared using cereals, nuts, and sugar substitutes. The sorption characteristics of the bars prepared with sugar substitutes in comparison with that of sugar were studied by keepin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7be7bad29a9c3909cb2812ee01e1eba6
https://europepmc.org/articles/PMC4348267/
https://europepmc.org/articles/PMC4348267/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chnadhapuram, Mounika1, Sunkireddy, Yella Reddy syreddy52@gmail.com
Publikováno v:
Food Chemistry. Jul2012, Vol. 133 Issue 1, p168-168. 1p.
Autor:
R C; Department of Lipid Science and Traditional Foods, Central Food Technological Research Institute (Council of Scientific and Industrial Research), Mysore, 570020 India., Sunkireddy YR
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2011 Dec; Vol. 48 (6), pp. 745-9. Date of Electronic Publication: 2010 Dec 23.