Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Sunilkumar, Bindu A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SUNILKUMAR, BINDU
Oats are an excellent source of high-quality proteins, with a favourable amino acid composition. Oat proteins therefore have greatpotential to complement existing animal and plant protein sources, especially if the protein content could be increased.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1110::72eee07f196d70370d9230196cf16987
https://lup.lub.lu.se/record/44667216-de9f-4475-a0f1-4e085bf44b27
https://lup.lub.lu.se/record/44667216-de9f-4475-a0f1-4e085bf44b27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sunilkumar, Bindu A., Tareke, Eden
Publikováno v:
Agriculture & Food Security; 5/27/2016, Vol. 5, p1-6, 6p