Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sunarharum Wenny Bekti"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 91, p 01024 (2024)
Liberica coffee has an inferior quality when compared to arabica and robusta coffee. This flavour can be improved through a fermentation process involving indigenous microbes, one of which is a group of pectinolytic yeasts. Therefore, this study aime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d91465a377d4af4a014a8c3c254c534
Autor:
Muhammad Dimas Rahadian Aji, Fibri Dwi Larasatie Nur, Saputro Arifin Dwi, Sunarharum Wenny Bekti
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 7, Iss 1, Pp 382-391 (2022)
In the market, single-origin chocolate is gaining high attention. However, up till now, there is no study investigating the characteristic single-origin chocolate from different regions in Indonesia, particularly in the aspect of emotional conceptual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5def0eb6de8449eb310e07ab30f22c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2023, Vol. 1177 Issue 1, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 7/22/2019, p1-7, 7p