Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Sun Zhaohuan"'
Publikováno v:
In Microbial Pathogenesis February 2020 139
Antimicrobial and Antibiofilm Activities of Citral Against Carbapenem-Resistant Enterobacter cloacae
Autor:
Ting Wang, Yongdong Li, Yang Min, Zhang Jianing, Fu Yuting, Qian Weidong, Xiang Li, Liu Miao, Sun Zhaohuan
Publikováno v:
Foodborne Pathogens and Disease. 17:459-465
Citral that is produced in the essential oils of plants is an isomeric mixture of geranial and neral. Few recent studies exhibited robust antibacterial activity of citral against several pathogens....
Autor:
Yang Min, Qian Weidong, Liu Miao, Ting Wang, Yongdong Li, Changlong Cai, Zhang Jianing, Qiao Zeng, Sun Zhaohuan
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 83:576-583
Many studies have evaluated the antimicrobial activity of natural products against various microorganisms, but to our knowledge there have been no studies of the possible use of natural products for their antimicrobial activity against Enterobacter h
Autor:
Liu Miao, Yang Min, Ting Wang, Wang Wenjing, Yongdong Li, Qian Weidong, Xiang Li, Sun Zhaohuan, Zhang Jianing
Publikováno v:
The Journal of Antibiotics. 73:382-391
Previous studies demonstrated that ursolic acid (UA) present in apple pomace displays antimicrobial activity against some microorganisms, but the underlying mechanisms associated with this activity remain unexplored. Furthermore, there are no reports
Publikováno v:
3 Biotech
Staphylococcus aureus and Staphylococcus lugdunensis are often associated with pathogenic biofilms ranging from superficial mucosal to life-threatening systemic infections. Recent studies have reported that chelerythrine (CHE) displays antimicrobial
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::790ec0e6cd86dd24edc410991093a901
https://europepmc.org/articles/PMC7486358/
https://europepmc.org/articles/PMC7486358/
Autor:
Ting Wang, Qian Weidong, Xiang Li, Liu Miao, Yongdong Li, Yang Min, Sun Zhaohuan, Zhang Jianing, Fu Yuting
Publikováno v:
Antibiotics
Volume 8
Issue 4
Volume 8
Issue 4
Vanillic acid (VA) is a flavoring agent found in edible plants and fruits. Few recent studies exhibited robust antibacterial activity of VA against several pathogen microorganisms. However, little was reported about the effect of VA on carbapenem-res
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.