Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Sun, Zhengjuan"'
Autor:
Sun, Zhengjuan, Zhang, Mingxia, An, Yanrong, Han, Xu, Guo, Baojin, Lv, Guangde, Zhao, Yan, Guo, Ying, Li, Sishen
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
The wheat dough quality is of great significance for the end-use of flour. Some genes have been cloned for controlling the protein fractions, grain protein content, starch synthase, grain hardness, etc. Using a unigene map of the recombinant inbred l
Autor:
Song Jianmin, Wang Canguo, Sun Zhengjuan, Liu Jianjun, Hao-sheng Li, Peng Liu, Liu Aifeng, Cao Xinyou, Cheng Dungong
Publikováno v:
Acta Agronomica Sinica. 43:238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.