Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Sun, Farong"'
Autor:
Qiao, Dongling a, Zhang, Yuyan b, Sun, Farong a, Yoo, Michelle c, Zhao, Guohua a, Zhang, Binjia a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal for Engineering Modelling
Volume 31
Issue 3 Regular Issue
Volume 31
Issue 3 Regular Issue
Stable boundary is analysed and corresponding stability criterion is proposed based on sideslip angle speed- sideslip angle phase plane. First, we analyse the impact of adhesion coefficient, longitudinal speed and front wheel angle on phase plane sta
Autor:
Qiao D; Chongqing Key Laboratory of Speciality Food Co-Built by Sichuan and Chongqing, College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China., Zhang Y; China Tobacco Hubei Industrial Co., Ltd., Wuhan 430040, Hubei, China., Sun F; Chongqing Key Laboratory of Speciality Food Co-Built by Sichuan and Chongqing, College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China., Yoo M; School of Science, Faculty of Health and Environment Sciences, Auckland University of Technology, Auckland 1142, New Zealand., Zhao G; Chongqing Key Laboratory of Speciality Food Co-Built by Sichuan and Chongqing, College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China., Zhang B; Chongqing Key Laboratory of Speciality Food Co-Built by Sichuan and Chongqing, College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China. Electronic address: zbw9383@163.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 13; Vol. 468, pp. 142476. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 13.