Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"Sun, Chenghang"'
Autor:
Li, Ying, Zhang, Lijie, Liu, Siyuan, Wang, Xiangfeng, Sun, Chenghang, Liang, Pengfei, Yuan, Xiaoming
Publikováno v:
In Knowledge-Based Systems 3 December 2024 305
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 9, Pp 228-233 (2023)
In this review, the effects of starch, protein, oil, polyphenols and other components in whole grains on the processing characteristics of dough and the quality of flour products were introduced, and problems and improvement measures of whole grain f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fb96fed4a314dd49280d43b49ad6f5e
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2024 437 Part 2
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2024 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bai, Ying, Sun, Yihan, Li, Xiang, Ren, Jiaying, Sun, Chenghang, Chen, Xing, Dong, Xiuping, Qi, Hang
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Ting, Li, Feina, Lu, Qinpei, Wu, Gang, Jiang, Zhongke, Liu, Shaowei, Habden, Xugela, Razumova, Elizaveta A., Osterman, Ilya A., Sergiev, Petr V., Dontsova, Olga A., Hu, Xinxin, You, Xuefu, Sun, Chenghang
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical Analysis April 2021 11(2):241-250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.