Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sumikama Y"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sumikama Y; Graduate School of Nutritional Sciences, Nagoya University of Arts and Sciences, Aichi, Japan., Aoyama H; LIXIL Corporation, Tokyo, Japan., Isu N; LIXIL Corporation, Tokyo, Japan., Nagata M; LIXIL Corporation, Tokyo, Japan., Kato T; Graduate School of Nutritional Sciences, Nagoya University of Arts and Sciences, Aichi, Japan., Tsukahara T; Graduate School of Nutritional Sciences, Nagoya University of Arts and Sciences, Aichi, Japan.
Publikováno v:
Journal of clinical medicine research [J Clin Med Res] 2021 Sep; Vol. 13 (9), pp. 479-486. Date of Electronic Publication: 2021 Sep 30.