Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Suma P, Florence"'
Autor:
Suma P, Florence1 (AUTHOR) florencesuma71@gmail.com, Urooj, Asna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2015, Vol. 18 Issue 12, p2675-2687. 13p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 5 Charts, 4 Graphs.
Publikováno v:
Food Chemistry. 113:1234-1238
Application of enzymes to garlic prior to steam distillation/hydrodistillation resulted in a two fold increase in the yield of oil. The oil yield in case of cellulase, pectinase, protease and viscozyme pretreatment was in the range of 0.39-0.51%, as
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.