Zobrazeno 1 - 10
of 439
pro vyhledávání: '"Sulochanamma, G."'
Publikováno v:
The Indian Journal of Nutrition and Dietetics. :310-322
Colour is one of the important attributes which influences the acceptance of a food product. Carotenoids are a class of compounds which impart colour into food products. The micronutrient in the fresh pumpkin such as carotene was found to be in good
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(2):451-456
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2018, Vol. 25 Issue 3, p1081-1087, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narsing Rao G, Sulochanamma G, Satyanarayana A, Prabhakara Rao Pg, Pragati Yadav, Balaswamy K
Tomato (Lycopersicon esculentum L.) is known to be associated with a reduced risk of developing a certain chronic diseases andcancers due to the presence of lycopene, a bioactive carotenoid. Commercially, the vegetable is used in the preparation ofto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8e1985ffc1aefa3dd7dbdee8e981c5b5
https://zenodo.org/record/47680
https://zenodo.org/record/47680
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castillo-Pérez, Luis J.1,2 (AUTHOR) jesus.perez@uaslp.mx, Ponce-Hernández, Amauri3 (AUTHOR) amauri.ponce@uaslp.mx, Alonso-Castro, Angel Josabad4 (AUTHOR) angeljosabad@ugto.mx, Solano, Rodolfo5 (AUTHOR) asolanog@ipn.mx, Fortanelli-Martínez, Javier6 (AUTHOR) fortanel@uaslp.mx, Lagunez-Rivera, Luicita5 (AUTHOR) llagunez@ipn.mx, Carranza-Álvarez, Candy2 (AUTHOR) angeljosabad@ugto.mx
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Jul2024, Vol. 17 Issue 7, p907. 28p.
Autor:
Mut, Iside1 (AUTHOR) imut@unsj.edu.ar, Zalazar-García, Daniela1 (AUTHOR) dzalazar@unsj.edu.ar, Román, María Celia1 (AUTHOR) mcroman@unsj.edu.ar, Baldán, Yanina1 (AUTHOR) ybaldan@unsj.edu.ar, Fernandez, Anabel1 (AUTHOR) anafernandez@unsj.edu.ar, Fabani, María Paula1,2 (AUTHOR) paufabani@unsj.edu.ar, Blasetti, Alberto P.3 (AUTHOR) albertoblasetti.unpsjb@outlook.com, Mazza, Germán4 (AUTHOR) german.mazza@probien.gob.ar, Rodriguez, Rosa1 (AUTHOR) rrodri@unsj.edu.ar
Publikováno v:
Agronomy. Jul2024, Vol. 14 Issue 7, p1424. 30p.
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; Mar2005, Vol. 20 Issue 2, p122-126, 5p