Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sullo, Antonio"'
Autor:
Sullo, Antonio
Heat-induced gelation was studied for aqueous solutions of methylcellulose (MC) and hydroxypropyl methylcellulose (HPMC). It has been demonstrated that the evolution in time of the elastic shear modulus at different cellulose concentration can be sup
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.595676
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 August 2019 575:292-298
Publikováno v:
In Advances in Space Research 15 March 2018 61(6):1490-1500
Publikováno v:
In Food Structure April 2017 12:82-93
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2014 142:100-110
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2 April 2013 93(2):574-581
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 September 2012 90(1):380-386
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2020, Vol. 85 Issue 1, p28-35, 8p, 2 Diagrams, 6 Graphs