Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Sulaiman, Rabiha"'
Autor:
Wei Ng See, Sulaiman Rabiha
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 209-224 (2022)
Milk products are widely consumed as a beverage and used as the main ingredient in many food applications. Beetroot is suitable as an ingredient for the natural red color in food products. Color stability of natural colorants is mainly affected by mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c69b5d55f844fc7a24b2e2092614089
Autor:
Abadl, Muna Mahmood Taleb, Mohsin, Aliah Zannierah, Sulaiman, Rabiha, Abas, Faridah, Muhialdin, Belal J., Meor Hussin, Anis Shobirin
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2022 30
Autor:
Ishak, Ainaatul Asmaa', Jinap, Selamat, Sukor, Rashidah, Sulaiman, Rabiha, Abdulmalek, Emilia, Nor Hasyimah, Ahmad Kamal
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2022 384
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2021 116
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology; Apr2024, Vol. 20 Issue 2, p167-174, 8p
Publikováno v:
In Chinese Journal of Chemical Engineering May 2018 26(5):964-969
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2018 222:100-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Nov2023, Vol. 13 Issue 16, p15119-15134, 16p