Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Sukri, Nandi"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2020 333
Autor:
Sukri, Nandi1 (AUTHOR) nandi@unpad.ac.id, Putri, Thalia Tashya Marin1 (AUTHOR), Mahani1 (AUTHOR), Nurhadi, Bambang1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 1, p696-707. 12p. 1 Chart, 8 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nurhadi, Bambang1 bnhnur@gmail.com, Sukri, Nandi1, Sugandi, Wahyu Kristian1, Widanti, Annisa Puteri1, Restiani, Resi1, Noflianrini, Ziske1, Rezaharsamto, Bayu1, Herudiyanto, Marleen1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2018, Vol. 21 Issue 1, p2339-2354. 16p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 8 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nurhadi, Bambang, Angeline, Angeline, Sukri, Nandi, Masruchin, Nanang, Arifin, Heni Radiani, Saputra, Rudy Adi
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science; 2/5/2022, Vol. 139 Issue 5, p1-12, 12p