Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Sukhikh, S A"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 3, Pp 65-71 (2018)
The existing methods of disinfection of containers for fermented milk products proved to be ineffective. The present research featured an antimicrobial preparation based on silver, copper, and zinc nanoparticles as a disinfectant solution. The author
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12608c0a52ab424481285399819ed14c
Autor:
Andreeva, A. P., Shevchenko, M. A., Budenkova, E. A., Ulrikh, E. V., Sukhikh, S. A., Dolganiuk, V. F.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2526 Issue 1, p1-7, 7p
Autor:
Sukhikh S.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 2, Iss 2, Pp 53-58 (2014)
The present article considers the increasing popularity of beverages containing ethyl alcohol and fermentation products with the population of Russia. Statistical data show that alcoholic beverages with ethanol concentration exceeding 40 vol. % accou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c681b9333464679a6ebe6c0cd4731cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 852, p1-4, 4p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 852, p1-5, 5p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 4/5/2021, Vol. 699, p1-5, 5p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 12/23/2020, Vol. 613, p1-13, 13p
Autor:
Servakh, V. V.1, Sukhikh, S. L.1
Publikováno v:
Automation & Remote Control. Mar2004, Vol. 65 Issue 3, p449-455. 7p.
Autor:
Zherdev, A., Tsiganov, D., Shakurov, A., Pushkarev, A., Burkov, I., Vasilyev, A., Sukhikh, S.
Publikováno v:
Biomedical Engineering; Jan2018, Vol. 51 Issue 5, p323-327, 5p