Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sukhija, Sakshi"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2016 60:128-137
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2016 60:50-58
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2016 55:56-64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymer Composites. Apr2018 Supplement S1, Vol. 39, pE407-E415. 9p.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS1065-S1081. 17p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 4 Graphs.
Publikováno v:
Starch / Staerke. Jan2016, Vol. 68 Issue 1/2, p160-168. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chavan, Prafull1 (AUTHOR), Sinhmar, Archana1 (AUTHOR), Thory, Rahul2 (AUTHOR), Sharma, Somesh1 (AUTHOR) someshsharma@shooliniuniversity.com, Sukhija, Sakshi3 (AUTHOR), Singh, Gurvendra Pal1,4 (AUTHOR), Aayush, Krishna1,4 (AUTHOR), Singh, Jay5 (AUTHOR), Kumar, Deepak6 (AUTHOR) guptadeepak002@gmail.com
Publikováno v:
Starch / Staerke. Nov2023, p1. 9p. 7 Illustrations, 2 Charts.