Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Sujka, Monika"'
Autor:
Wiącek, Agnieszka Ewa1 (AUTHOR) agnieszka.wiacek@mail.umcs.pl, Sujka, Monika2 (AUTHOR) agnieszka.wiacek@mail.umcs.pl
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3570. 18p.
Autor:
Sujka, Monika1 (AUTHOR) monika.sujka@up.lublin.pl, Wiącek, Agnieszka Ewa2 (AUTHOR) monika.sujka@up.lublin.pl
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Feb2024, Vol. 25 Issue 3, p1662. 13p.
Autor:
Kowalska, Grażyna, Bouchentouf, Salim, Kowalski, Radosław, Wyrostek, Jakub, Pankiewicz, Urszula, Mazurek, Artur, Sujka, Monika, Włodarczyk-Stasiak, Marzena
Publikováno v:
In Journal of Herbal Medicine June 2022 33
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry August 2021 140
Autor:
Nowosad, Karolina1 (AUTHOR), Sujka, Monika2 (AUTHOR) monika.sujka@up.lublin.pl, Wyrostek, Jakub2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Feb2023, Vol. 46 Issue 2, p1-11. 11p.
Autor:
Sujka Monika, Pankiewicz Urszula, Kowalski Radosław, Mazurek Artur, Ślepecka Katarzyna, Góral Magorzata
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 694-702 (2019)
The toxicity of heavy metals and their capacity for accumulation in the human organism make it necessary to conduct monitoring of their concentration in food. The objective of the study was to determine the content of lead, cadmium, copper and zinc i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d37623d73554f5e9d57bf01f5e13a50
Autor:
Kowalski Radosław, Mazurek Artur, Pankiewicz Urszula, Włodarczyk-Stasiak Marzena, Sujka Monika, Wyrostek Jakub, Kałwa Klaudia
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 655-662 (2019)
The objective of the study was to identify suitable additives stabilizing standard solutions of ascorbic acid (AA) that would not cause interference in the analytical process with the use of voltammetry in the determination of the AA content in food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90378027182f4f6db413d1379498c7bf
Autor:
Sujka, Monika
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry July 2017 37:424-429
Autor:
Pankiewicz, Urszula, Sujka, Monika, Kowalski, Radosław, Mazurek, Artur, Włodarczyk-Stasiak, Marzena, Jamroz, Jerzy
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2017 221:1361-1370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.