Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Suhartono, Maggy T"'
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 542-52 (2024)
Trypsin production from skipjack tuna (Katsuwonus pelamis) viscera is one significant way to increase the value of fish’s industrial waste. The present work reports the biochemical properties of trypsin from skipjack tuna viscera. The trypsin was f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8dab436f64f4d10ac2adcf62c9f1622
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2015 3:453-464
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 60 Issue 1, p44-52, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nurjanah, Siti1,2 siti.nrjh@gmail.com, Suhartono, Maggy T.1, Dewanti-Hariyadi, Ratih1,2, Estuningsih, Sri3
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2013, Vol. 24 Issue 2, p184-193. 10p.
Autor:
Br. Sinaga, Wenny Silvia L., Ismaya, Wangsa T., Retroningrum, Debbie S., Tjandrawinata, Raymond R., Suhartono, Maggy T.
Publikováno v:
HAYATI: Journal of Biosciences; Apr2020, Vol. 27 Issue 2, p136-141, 6p