Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Suhartanto, Bambang"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 306, p 05012 (2021)
Indonesia has the biggest sago palm forest and cultivation as well as its rich of genetic diversities. Sago planting area in Indonesia has a land area more than 5.5 million hectare (85% of world’s sago land area). Currently, the use of sago only fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2be3b662065b428d9c77c0966ff6a1db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 200, p 03008 (2020)
This study aimed to determine nutrient content, fiber fraction, and ethanol production of three cultivars Pennisetum purpureum Schumach. Cultivars: tifton, king Thailand and local. The design of this study completed a randomized design of three Penni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e1b0e27311b4717ba90ca9348a5e3ea
Autor:
Suwignyo, Bambang, Rini, Eprilia Aristia, Wahyudi, Ukad, Suryanto, Edi, Rusman, Suhartanto, Bambang
Publikováno v:
Animal Production Science; 2023, Vol. 63 Issue 5, p471-479, 9p
Autor:
Wardi, Wardi, Umami, Nafiatul, Kurniawati, Asih, Suhartanto, Bambang, Hanim, Chusnul, Adyatama, Zen
Publikováno v:
Animal Production (1411-2027); 2023, Vol. 25 Issue 1, p14-23, 10p
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary & Animal Research; Jun2022, Vol. 9 Issue 2, p175-183, 9p
Autor:
Haryono, E., Lavigne, F., Che Omar, R., White, B., Cardenas Tristan, A., Rahmawati Hizbaron, D., Fitria Putri, R., Umami, Nafiatul, Ananta, Dwi, Bachruddin, Zaenal, Suhartanto, Bambang, Hanim, Chusnul
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 10/25/2020, Vol. 200, p1-4, 4p
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Jun2021, Vol. 22 Issue 6, p3265-3270, 6p
Publikováno v:
Journal of Crop Science & Biotechnology; Jun2020, Vol. 23 Issue 3, p197-205, 9p