Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Suhajda, Ágnes"'
Probiotic bacteria stabilized in orally dissolving nanofibers prepared by high-speed electrospinning
Autor:
Hirsch, Edit, Pantea, Eszter, Vass, Panna, Domján, Júlia, Molnár, Mónika, Suhajda, Ágnes, Andersen, Sune K., Vigh, Tamás, Verreck, Geert, Marosi, György J., Nagy, Zsombor K.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2021 128:84-94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Németh, Csaba, Dalmadi, István, Mrtáz, Baházs, Friedrich, László, Pásztor-Huszár, Klára, Suhajda, Ágnes, Janzsó, Béla, Balla, Csaba
Publikováno v:
Polish Journal of Food & Nutrition Sciences; 2011, Vol. 61 Issue 4, p239-243, 5p