Zobrazeno 1 - 10
of 225
pro vyhledávání: '"Sugar utilization"'
Autor:
I. G. Shirokikh, Ya. I. Nazarova, A. V. Bakulina, I. A. Osterman, A. R. Belik, J. A. Buiuklian, N. A. Bokov, A. A. Shirokikh
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 23, Iss 4, Pp 515-526 (2022)
The paper determines the number and structure of actinomycete complexes associated with the roots of the medicinal plant – leuzea safflower (Rhaponticum carthamoides (Willd.) Iljin) during long-term cultivation on sod-podzolic soil. The total numbe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61a076027ecd400f9ef1108f4f1d8099
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
IntroductionDietary sources have an abundance of bacteria, mainly lactic acid bacteria (LABs), which have long been regarded as probiotics in humans and animals. Lactic acid bacteria (LAB) have been used as probiotic agents due to their ability to pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4152c323d1b4b7ea11294934f035b77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
18 páginas, 8 figuras, 2 tablas.
Optimized nutrient utilization is crucial for the progression of microorganisms in competing communities. Here we investigate how different budding yeast species and ecological isolates have established divergen
Optimized nutrient utilization is crucial for the progression of microorganisms in competing communities. Here we investigate how different budding yeast species and ecological isolates have established divergen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::72d2fe46b4478610f419bb5781d9d9c8
http://hdl.handle.net/10261/330499
http://hdl.handle.net/10261/330499
Autor:
Antonella De Palma, Giulia Fanelli, Elisabetta Cretella, Veronica De Luca, Raffaele Antonio Palladino, Valentina Panzeri, Valentina Roffia, Michele Saliola, Pierluigi Mauri, Patrizia Filetici
Publikováno v:
mBio, Vol 11, Iss 4 (2020)
ABSTRACT Protein ubiquitylation regulates not only endocellular trafficking and proteasomal degradation but also the catalytic activity of enzymes. In Saccharomyces cerevisiae, we analyzed the composition of the ubiquitylated proteomes in strains lac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd81e473ee064372a1520e4593a9d3b9
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Bacteria must survive harsh environmental fluctuations at times and have evolved several strategies. “Collective” behaviors have been identified due to recent progress in single-cell analysis. Since most bacteria exist as single cells, bacterial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/007cb447317f4d12854d8c84f05ebfe3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2019)
Plant biomass is a promising carbon source for producing value-added chemicals, including transportation biofuels, polymer precursors, and various additives. Most engineered microbial hosts and a select group of wild-type species can metabolize mixed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d8a74d00cda409ba28695fefbed61ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.