Zobrazeno 1 - 10
of 9 165
pro vyhledávání: '"Sugar utilization"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Microbiology, Vol 73, Iss 1, Pp 3-10 (2024)
This comprehensive review explores the development of food-grade selection markers in lactic acid bacteria and yeast; some of their strains are precisely defined as safe microorganisms and are crucial in the food industry. Lactic acid bacteria, known
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31cd9b22c476479dbc5e3faf1bb9ee32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shinde, Dasharath B., Kulkarni, Ram
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology October 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guan, Xianyue, Zhang, Yan, Zhou, Lujian, Asad, Muhammad Asad Ullah, Zhao, Qian, Pan, Gang, Cheng, Fangmin
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry August 2023
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
The genetic stability and metabolic robustness of production strains is one of the key criteria for the production of bio-based products by microbial fermentation on an industrial scale. These criteria were here explored in an industrial ethanol-prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b022c6f2a914a64b8e66b964dae9360
Autor:
Mao, Qiaoqiao, Jiang, Jihao, Wu, Xiao, Ma, Yue, Zhang, Yuanxing, Zhao, Yanni, Zhang, Yibei, Wang, Qiyao
Publikováno v:
In Microbiological Research July 2022 260