Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Sugar and acid metabolism"'
Autor:
Xinyu Xu, Lianhuan Xu, Zirui Yang, Lei Chen, Yiqing Wang, Hui Ren, Zehuang Zhang, Yousry A. El-Kassaby, Shasha Wu
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract The sugar and organic acid content significantly impacts the flavor quality of star fruit, and it undergoes dynamic changes during development. However, the metabolic network and molecular mechanisms governing the formation of sugar and orga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60934bea62d0451ea090ef0434c4dd44
Autor:
Dou Li, Jiangshan Yang, Zibo Dai, Yajuan Chen, Zhang Shao, Chunheng Wang, Xin Jin, Yuhang Wang, Lidan Feng
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
Abstract Prohexadione-Calcium (Pro-Ca) plays key roles in improving fruit quality and yield by regulating various aspects of plant growth. However, the effects of how Pro-Ca regulates the regulation of sugar and acid balance and its impact on the pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93f996d392264c568c23c0c43c612085
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PeerJ, Vol 10, p e13691 (2022)
The content and the ratio of soluble sugars and organic acids in fruits are significant indicators for fruit quality. They are affected by multiple environmental factors, in which water-deficient is the most concern. Previous studies found that the c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77b213506af445259994896c77e9cf0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guoyan Hou, Min Yang, Caixia He, Yuyan Jiang, Yuting Peng, Musha She, Xin Li, Qing Chen, Mengyao Li, Yong Zhang, Yuanxiu Lin, Yunting Zhang, Yan Wang, Wen He, Xiaorong Wang, Haoru Tang, Ya Luo
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 11; Pages: 9510
Ascorbic acid (AsA) is a crucial water-soluble antioxidant in strawberry fruit, but limited research is currently available on the identification and functional validation of key genes involved in AsA metabolism in strawberries. This study analyzed t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hua Li, Yuwei Yin, Fahrizal Yusuf Affandi, Caihong Zhong, Rob E. Schouten, Ernst J. Woltering
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, 13
Frontiers in Plant Science 13 (2022)
Frontiers in Plant Science 13 (2022)
High CO2 (> 20 kPa) conditions are beneficial for suppressing spoilage caused by Botrytis cinerea in strawberry fruit; however, these conditions are often accompanied by discoloration, off-flavors, and faster softening. Stepwise increments of CO2 con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69849dde7ca1732f9853cce6302179ea
https://research.wur.nl/en/publications/high-cosub2sub-reduces-spoilage-caused-by-botrytis-cinerea-in-str
https://research.wur.nl/en/publications/high-cosub2sub-reduces-spoilage-caused-by-botrytis-cinerea-in-str