Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"Sugar addiction"'
Publikováno v:
Food & Addiction : A Comprehensive Handbook, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190671051.003.0060
Autor:
Lennerz, Belinda S., author
Publikováno v:
Food & Addiction : A Comprehensive Handbook, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190671051.003.0036
Autor:
Ksenia Kwaśniak, Agata Magierska, Angelika Foryś, Magdalena Miłek, Mariola Banach, Monika Ślusarczyk, Weronika Stawska, Anna Niemczyk, Weronika Kmiotek, Zuzanna Kotowicz
Publikováno v:
Quality in Sport, Vol 19 (2024)
Introduction and purpose: Sugar is the primary energy substrate for the brain. Consuming sweet products releases dopamine, which activates the reward system. In this aspect, excessive consumption of sugar is similar to drug use and leads to many heal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2337efa682a5410f97b3e5ae8e744248
Autor:
Octavian Vasiliu
Publikováno v:
Frontiers in Psychiatry, Vol 12 (2022)
Food addiction is considered an important link for a better understanding of psychiatric and medical problems triggered by dysfunctions of eating behaviors, e. g., obesity, metabolic syndrome, binge eating disorder, or bulimia nervosa. At behavioral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/171a213e0e1f4828b8038b86bca92eec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Traballo Fin de Grao en Enfermaría. Curso 2021-2022 Introducción: los alimentos ultraprocesados son compuestos industriales hiperpalatables formados a partir de alimentos naturales o mínimamente procesados sometidos a una serie de procesos físico
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1601::f81c7cde5d5203bd0d0e878a7db4afa6
https://hdl.handle.net/10347/29780
https://hdl.handle.net/10347/29780