Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Sugar Beet Fiber"'
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 9, Iss 4, Pp 433-444 (2021)
Probiotics, especially lactic acid bacteria, are very useful in the production of health drinks, and increasing the nutritional value of beverages. Probiotic bacteria along with prebiotics are used to produce synbiotic drinks. In this study, the effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8014f31c09aa43dda1056f312c57b051
Autor:
Šoronja-Simović Dragana M., Smole-Možina Sonja, Raspor Peter, Maravić Nikola R., Zahorec Jana J., Luskar Lucia, Šereš Zita I.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2016, Iss 47, Pp 83-93 (2016)
The effect of functional additives (carob flour and sugar beet fiber) on empirical rheological dough performance and bread quality was examined. Also the microbiological quality of bread was investigated during 16 days of storage. The study includ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a854d3a538f54561b703861d534c9456
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 3, Iss 2, Pp 115-128 (2014)
Sugar Beet waste is obtained from sugar industry and usually is used for animal feeding. However it is a rich source of dietary fibers that, in addition to its abundance, is cheap. In this study, the effect of adding fiber obtained from beet waste at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15a41d2db6264902b5f7d45e0b6c3e15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Selaković, Anastasija
Publikováno v:
CRIS UNS
Универзитет у Новом Саду
Универзитет у Новом Саду
U cilju zadovoljena trendova u pekarskoj proizvodnji u ovoj disertaciji ispitan je efekat šok zamrzavanja na kvalitet peciva sa dodatkom integralnog pšeničnog brašna obogaćenog vlaknima šećerne repe i čija semenom. Istraživanja su sprovedena
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7817fd6ecd97272542b5b7af688877e1
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija162626290875533.pdf?controlNumber=(BISIS)117986&fileName=162626290875533.pdf&id=18054&source=OpenAIRE&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija162626290875533.pdf?controlNumber=(BISIS)117986&fileName=162626290875533.pdf&id=18054&source=OpenAIRE&language=en
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2004, Iss 35, Pp 25-29 (2004)
The additive of acceptable sensory, physical and chemical and microbiological characteristics was made from cossettes. Great water binding capacity related to microcrystals of cellulose qualifies this additive as a desired one in bread making process
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b6f3ac0a9dd48b9ac9e3ec651934900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kılcı, Muzaffer
Balkabağı lifi (BKL) ve şeker pancarı lifi (ŞPL) besinsel lif bakımından zengin önemli ürünlerdir. Bu çalışmanın amacı, BKL ve ŞPL’nin erişte kalitesi üzerine etkilerini araştırmaktır. BKL erişte formülasyonuna %2, %4, %6, %8
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b6e54136edcde527037fc98955e1221b
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/34968
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/34968