Zobrazeno 1 - 10
of 1 166
pro vyhledávání: '"Sugar Beet Fiber"'
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 9, Iss 4, Pp 433-444 (2021)
Probiotics, especially lactic acid bacteria, are very useful in the production of health drinks, and increasing the nutritional value of beverages. Probiotic bacteria along with prebiotics are used to produce synbiotic drinks. In this study, the effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8014f31c09aa43dda1056f312c57b051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Radiation Research, 2000 Sep 01. 154(3), 261-267.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3580548
Autor:
GÖKBULUT, İncilay1 incilay.gokbulut@inonu.edu.tr, BOY, Pınar1
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Mar2020, Vol. 10 Issue 1, p280-289. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šoronja-Simović Dragana M., Smole-Možina Sonja, Raspor Peter, Maravić Nikola R., Zahorec Jana J., Luskar Lucia, Šereš Zita I.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2016, Iss 47, Pp 83-93 (2016)
The effect of functional additives (carob flour and sugar beet fiber) on empirical rheological dough performance and bread quality was examined. Also the microbiological quality of bread was investigated during 16 days of storage. The study includ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a854d3a538f54561b703861d534c9456
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). 2019, Vol. 16 Issue 90, p39-51. 13p.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2016 100 Part A:118-131
Autor:
Fathi, Hamoon, Fathi, Aras
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 January 2016 112 Part 1:808-815