Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Suga, Keiko"'
Publikováno v:
Appl Microbiol Biotechnol. 53:568-574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KAJIWARA, SUSUMU, SUGA, Keiko, FUJII, Toshio, SONE, Hidetaka, NAKAMURA, Katsumi, ohtaguchi, kazuhisa
Publikováno v:
平成9年度日本生物工学会講演要旨集. :31
Autor:
KAJIWARA, SUSUMU, SUGA, Keiko, FUJII, Toshio, SONE, Hidetaka, NAKAMURA, Katsumi, ohtaguchi, kazuhisa
Publikováno v:
平成9年度日本生物工学会大会講演要旨集. :31
Publikováno v:
Biotechnology Letters; Dec2000, Vol. 22 Issue 23, p1839-1843, 5p
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2008; Vol. 49 (6), pp. 399-402.
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2004 Dec; Vol. 45 (6), pp. 307-12.
Autor:
Suga K; Asahi Breweries, Ltd., 1-1-21 Midori, Moriya-shi, Ibaraki 302-0106, Japan., Mochizuki N, Yamashita H
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2004 Oct; Vol. 45 (5), pp. 255-8.