Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Suchomelová, Lenka"'
Autor:
Suchomelová, Lenka
The PhD thesis The Reception of Milan Kundera in Czech and French Cultural Worlds aims to describe the main tendences and changes in the evolution regarding the reception of Milan Kundera and his work in both of the countries concerned, from its begi
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-389517
Autor:
Suchomelová, Lenka
The rabbit meat has important nutritional and sensory characteristics, it is dietary and easily digestible. This thesis deals with the microbiological quality of rabbit meat focusing on microorganisms that cause spoilage. The microbiological analysis
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-362436
Autor:
Suchomelová, Lenka
Publikováno v:
Svět literatury / World of Literature. XXVIII(58):123-140
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=716416
Autor:
Suchomelová, Lenka
The PhD thesis The Reception of Milan Kundera in Czech and French Cultural Worlds aims to describe the main tendences and changes in the evolution regarding the reception of Milan Kundera and his work in both of the countries concerned, from its begi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::374df73bf9c1e9dc7d6337c6ff5c4ea1
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-389517
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-389517
Autor:
Suchomelová, Lenka
Publikováno v:
Enseigner et apprendre une langue slave: le polonais, le russe, le tchèque
Enseigner et apprendre une langue slave: le polonais, le russe, le tchèque, 2017, 9782900463031
Enseigner et apprendre une langue slave: le polonais, le russe, le tchèque, 2017, 9782900463031
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::35f1a9d5d3044c243f4c3283e7735792
https://hal.sorbonne-universite.fr/hal-02162036
https://hal.sorbonne-universite.fr/hal-02162036
Autor:
Suchomelová, Lenka
Rabbit meat has high nutritional value. It contains only a small amount of fat and cholesterol and is an important source of vitamins and minerals. Rabbit meat consumption continues to decline. This decrease is mainly due to the higher price of rabbi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::8c2e5605fcd58da0ee8500844563847d
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-178993
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-178993
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suchomelová, Lenka
Publikováno v:
Listy Cukrovarnicke a Reparske; cer/srp2014, Vol. 130 Issue 7-8, p268-271, 4p
Autor:
Suchomelová, Lenka
Publikováno v:
Listy Cukrovarnicke a Reparske; Jul/Ag2011, Vol. 127 Issue 7/8, p266-268, 3p, 9 Color Photographs