Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"Succi, Mariantonietta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vergalito, Franca, Bagnoli, Diletta, Maiuro, Lucia, Pannella, Gianfranco, Palombo, Valentino, Testa, Bruno, Coppola, Francesca, Di Marco, Roberto M. A., Tremonte, Patrizio, Lombardi, Silvia J., Iorizzo, Massimo, Coppola, Raffaele, Succi, Mariantonietta
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 2024, p1-13, 13p
Autor:
Testa, Bruno, Coppola, Francesca, Iorizzo, Massimo, Di Renzo, Massimo, Coppola, Raffaele, Succi, Mariantonietta
Publikováno v:
Beverages; Sep2024, Vol. 10 Issue 3, p88, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Testa, Bruno, Lombardi, Silvia Jane, Macciola, Enzo, Succi, Mariantonietta, Tremonte, Patrizio, Iorizzo, Massimo
Publikováno v:
In Heliyon May 2019 5(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Succi, Mariantonietta, Tremonte, Patrizio, Pannella, Gianfranco, Tipaldi, Luca, Cozzolino, Autilia, Coppola, Raffaele, Sorrentino, Elena
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2017 35:60-67
Autor:
Succi, Mariantonietta, Aponte, Maria, Tremonte, Patrizio, Niro, Serena, Sorrentino, Elena, Iorizzo, Massimo, Tipaldi, Luca, Pannella, Gianfranco, Panfili, Gianfranco, Fratianni, Alessandra, Coppola, Raffaele
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2016 99(12):9521-9533
Autor:
Letizia, Francesco, Albanese, Gianluca, Testa, Bruno, Vergalito, Franca, Bagnoli, Diletta, Di Martino, Catello, Carillo, Petronia, Verrillo, Lucia, Succi, Mariantonietta, Sorrentino, Elena, Coppola, Raffaele, Tremonte, Patrizio, Lombardi, Silvia Jane, Di Marco, Roberto, Iorizzo, Massimo
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology; Volume 44; Issue 5; Pages: 2321-2334
In recent years, alongside the conventional screening procedures for the evaluation of probiotics for human usage, the pharmaceutical and food industries have encouraged scientific research towards the selection of new probiotic bacterial strains wit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.