Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Subramani, Natarajan"'
Mycotoxins, toxic secondary metabolites produced by certain fungi, pose significant threats to global food safety and public health. These compounds can contaminate a variety of crops, leading to economic losses and health risks to both humans and an
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2404.15387
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Subramani, Natarajan, Dananjeyan, Balachandar, Natesan, Senthil, Rethinasamy, Velazhahan, Vaikuntavasan, Paranidharan
Publikováno v:
Microbiological Research. 263:127150
Minimizing Aspergillus flavus growth is an effective strategy to mitigate aflatoxin contamination in food and agricultural products. In the present investigation, we attempted to utilize soil-associated yeasts from the Western and Eastern Ghats of In
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 361
Senna (Cassia angustifolia Vahl.) is a medicinal crop with laxative properties, and it has significant demand in the global pharmaceutical market. Senna pods are highly susceptible to aflatoxin contamination, and the successful export of pods is hind
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 361:109457
Senna (Cassia angustifolia Vahl.) is a medicinal crop with laxative properties, and it has significant demand in the global pharmaceutical market. Senna pods are highly susceptible to aflatoxin contamination, and the successful export of pods is hind
Autor:
Subramani, Natarajan
Publikováno v:
Practical Papers for the Bible Translator; April 2012, Vol. 63 Issue: 2 p95-99, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Subramani N; Department of Plant Pathology, Tamil Nadu Agricultural University, Coimbatore, India.; School of Biology and Environment Science, Earth Institute, University College Dublin, Belfield, Ireland., Dananjeyan B; Department of Agricultural Microbiology, Tamil Nadu Agricultural University, Coimbatore, India., Rethinasamy V; Department of Plant Sciences, College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Muscat, Oman., Vaikuntavasan P; Department of Plant Pathology, Tamil Nadu Agricultural University, Coimbatore, India.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part B, Surveillance [Food Addit Contam Part B Surveill] 2024 Sep 25, pp. 1-6. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 25.