Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"Suboptimal Food"'
Publikováno v:
Sustainable Environment, Vol 10, Iss 1 (2024)
The valorization of misshapen fruits and vegetables (FV) offers a promising approach to tackling food waste by addressing deeply ingrained aesthetic preferences that influence consumer behavior. Embracing these imperfect yet nutritious products reduc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cab6932c552423cbbdad0e6a1633760
Autor:
Chang, Hsiu-Hua
Publikováno v:
Asia Pacific Journal of Marketing and Logistics, 2022, Vol. 35, Issue 9, pp. 2093-2109.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/APJML-07-2022-0577
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 5, pp. 1579-1612.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2022-0027
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 1, pp. 145-166.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2021-1074
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 1, pp. 361-378.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2021-0809
Publikováno v:
International Journal of Business Reflections, Vol 2, Iss 2, Pp 140-157 (2021)
It is essential to prevent food waste by successfully promoting the consumption of suboptimal food. Therefore, the undertaking research examines the impact of environmental concern, quality inferior, and individuals’ attitude on their suboptimal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f35baad56e7c4cc1b212edb606197dc2
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Organic fruits and vegetables are often visually “suboptimal” because organic farming uses neither pesticides nor synthetic fertilisers to improve the cosmetic appearance of the produce. Despite the organic sector's natural and sustainable image,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8344e5fb05654b33b1e83cdd6916852c
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 15, p 2824 (2023)
Suboptimal food is defined as physically imperfect food that deviates from the norm in terms of appearance without compromising its intrinsic quality or safety. Consumers’ quality perception and acceptance of suboptimal food contribute to food wast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2741c229767f4a028ac867a648a5e46a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.