Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Suarez‐Jiménez, Guadalupe Miroslava"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Osuna‐Amarillas, Pablo Sergio, Márquez‐Ríos, Enrique, Rouzaud‐Sandez, Ofelia, Suarez‐Jiménez, Guadalupe Miroslava, Cota‐Arriola, Octavio, Ocaño‐Higuera, Victor Manuel, Arvizu‐Flores, Aldo Alejandro, Torres‐Arreola, Wilfrido
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Feb2017, Vol. 41 Issue 1, pn/a-N.PAG, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leo M.L. Nollet, Semih Ötleş
A growing body of scientific evidence has revealed that many food peptides exhibit specific biological activities in addition to their established nutritional value. Bioactive peptides present in foods may help reduce the worldwide epidemic of chroni
Bioactive peptides have been receiving attention recently due to their applications as health-promoting agents. Derived from food proteins and other natural sources, they exhibit various beneficial effects such as preventing diseases or modulating ph