Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Su Laijin"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 213, p 01016 (2020)
In this paper, Meretrix meretrix Linnaeus and Nemipterus virgatus surimi were used as raw materials, and the effects of different salt-reducing formulas on the characteristics of low-sodium clam meat sausage was studied. The results showed that there
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcc8cfaf48eb4228893249b9943c694b
Autor:
Yang, Yue, Huang, Jing, Feng, Shenshurun, Cao, Xiaoqing, Tong, Haibin, Su, Laijin, Zhang, Xu, Wu, Mingjiang
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 November 2024 321
Autor:
Liu, Jian, Xia, Weiqiang, Wu, Qifang, Zhang, Ya, Wu, Yu, Li, Boyang, Chen, Fangyu, Du, Xueting, Wu, Siya, Yang, Yue, Gao, Yitian, Wu, Mingjiang, Su, Laijin, Tong, Haibin
Publikováno v:
In Journal of Advanced Research May 2024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Yue, She, Xiangting, Cao, Xiaoqing, Yang, Liuchang, Huang, Jiamin, Zhang, Xu, Su, Laijin, Wu, Mingjiang, Tong, Haibin, Ji, Xiaoliang
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 September 2022 277
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2772, 18p
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2021 361