Zobrazeno 1 - 10
of 340
pro vyhledávání: '"Suárez Valles, B."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology August 2017 81:217-225
Autor:
Campa A; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Ctra AS-267 PK 19, 33300, Villaviciosa, Asturias, Spain. acampa@serida.org., Rodríguez Madrera R; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Ctra AS-267 PK 19, 33300, Villaviciosa, Asturias, Spain., Jurado M; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Ctra AS-267 PK 19, 33300, Villaviciosa, Asturias, Spain., García-Fernández C; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Ctra AS-267 PK 19, 33300, Villaviciosa, Asturias, Spain., Suárez Valles B; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Ctra AS-267 PK 19, 33300, Villaviciosa, Asturias, Spain., Ferreira JJ; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Ctra AS-267 PK 19, 33300, Villaviciosa, Asturias, Spain.
Publikováno v:
BMC plant biology [BMC Plant Biol] 2023 Mar 23; Vol. 23 (1), pp. 158. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 23.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodríguez Madrera R; Área de Tecnología de los Alimentos, Servicio Regional de Investigación y Desarrollo Agroalimentario (SERIDA), 33300 Villaviciosa, Asturias, Spain., Suárez Valles B; Área de Tecnología de los Alimentos, Servicio Regional de Investigación y Desarrollo Agroalimentario (SERIDA), 33300 Villaviciosa, Asturias, Spain.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Dec 14; Vol. 26 (24). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 14.
Publikováno v:
Acta Alimentaria; 2018, Vol. 47 Issue 3, p324-332, 9p
Autor:
Campa Negrillo A; Plant Genetic Group, Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Villaviciosa, Spain., Rodríguez Madrera R; Roberto Rodríguez Madrera, Food Technology Area, Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Villaviciosa, Spain., Suárez Valles B; Roberto Rodríguez Madrera, Food Technology Area, Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Villaviciosa, Spain., Ferreira JJ; Plant Genetic Group, Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), Villaviciosa, Spain.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2021 Jun 15; Vol. 12, pp. 659510. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 15 (Print Publication: 2021).
Autor:
Rodríguez Madrera R; Área de Tecnología de los Alimentos, Regional Agrifood Research and Development Service (SERIDA), E-33300 Villaviciosa, Asturias, Spain., Campa Negrillo A; Área de Cultivos Hortofrutícolas y Forestales, Regional Agrifood Research and Development Service (SERIDA), E-33300 Villaviciosa, Asturias, Spain., Suárez Valles B; Área de Tecnología de los Alimentos, Regional Agrifood Research and Development Service (SERIDA), E-33300 Villaviciosa, Asturias, Spain., Ferreira Fernández JJ; Área de Cultivos Hortofrutícolas y Forestales, Regional Agrifood Research and Development Service (SERIDA), E-33300 Villaviciosa, Asturias, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Apr 15; Vol. 10 (4). Date of Electronic Publication: 2021 Apr 15.
Autor:
Butrón-Benítez, Daniel1,2 (AUTHOR) daniel.butron@uca.es, Valcárcel-Muñoz, Manuel J.3 (AUTHOR) mjc.valcarcel@gmail.com, García-Moreno, M. Valme1 (AUTHOR) maricarmen.dodero@uca.es, Rodríguez-Dodero, M. Carmen1 (AUTHOR), Guillén-Sánchez, Dominico A.1 (AUTHOR) valme.garcia@uca.es
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 22, p5303. 18p.