Zobrazeno 1 - 10
of 206
pro vyhledávání: '"Suárez, J.L."'
Autor:
Bárbara-Bataller, E., Méndez-Suárez, J.L., Alemán-Sánchez, C., Peñaloza-Polo, P., Sánchez-Enríquez, J., Saavedra-Santana, P.
Publikováno v:
In Neurología (English Edition) June 2024 39(5):432-441
Autor:
Bárbara-Bataller, E., Méndez-Suárez, J.L., Alemán-Sánchez, C., Peñaloza-Polo, P., Sánchez-Enríquez, J., Saavedra-Santana, P.
Publikováno v:
In Neurología June 2024 39(5):432-441
Publikováno v:
In Biomass and Bioenergy January 2024 180
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews April 2019 104:137-150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arias, M.S., Piñeiro, P., Sánchez-Andrade, R., Suárez, J.L., Hillyer, G.V., Díez-Baños, P., Paz-Silva, A., Morrondo, P.
Publikováno v:
In Research in Veterinary Science December 2013 95(3):1031-1035
Autor:
Arias, M.S., Sanchís, J., Francisco, I., Francisco, R., Piñeiro, P., Cazapal-Monteiro, C., Cortiñas, F.J., Suárez, J.L., Sánchez-Andrade, R., Paz-Silva, A.
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology 18 October 2013 197(1-2):126-129
Cheese whey (CW) is a by-product of the cheese manufacturing industry with a great pollution potential if not properly managed. Between 70,000-90,000 m3 of CW are annually produced in the Canary Islands, which could be converted to biogas through ana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::27b096fa0ba10be9ead8da818b443056
Autor:
Bartolomé Benito, E., Miquel Gómez, A., Sánchez Perruca, L., Jiménez Carramiñana, J., López Romero, A., Sánchez Suárez, J.L.
Publikováno v:
In Revista de Calidad Asistencial 2011 26(6):343-352