Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Su, Yuepeng"'
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2021 157
Publikováno v:
In Aquaculture 30 June 2020 523
Autor:
Yang, Ziqing, Sunil, Christudas, Jayachandran, Muthukumaran, Zheng, Xuchu, Cui, Kuopeng, Su, Yuepeng, Xu, Baojun
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology January 2020 135
Publikováno v:
Journal of Crustacean Biology, 2010 Aug 01. 30(3), 430-434.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40665256
Publikováno v:
In Procedia Environmental Sciences 2011 10 Part B:1559-1567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ravishankar Gokare Aswathanarayana, Su Yuepeng, Deepika Gogisetty, Panduranga Narasimharao Bikkina, Ranga Rao Ambati, Lei Bo, Sarada Ravi
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 59:1880-1902
Microalgae are rich source of various bioactive molecules such as carotenoids, lipids, fatty acids, hydrocarbons, proteins, carbohydrates, amino acids, etc. and in recent Years carotenoids from algae gained commercial recognition in the global market
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture Research; Sep2020, Vol. 51 Issue 9, p3495-3505, 11p