Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Su, Yixiang"'
Autor:
Su, Yixiang
During ice voyages, level ice and iceberg with huge inertia force can cause large deformation and even damage on the ship hull structure. Hence the hull structure for ice voyage requires higher strength than it for open water voyages. A container shi
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-214992
Autor:
Zhang, Zheqing, Wang, Yingyao, Yang, Xiaoguang, Cheng, Yiyong, Zhang, Hong, Xu, Xuebing, Zhou, Jin, Chen, Hengying, Su, Mengyang, Yang, Yuexin *, Su, Yixiang *
Publikováno v:
In Advances in Nutrition November 2022 13(6):2519-2536
Autor:
Zhang, Zheqing, Wang, Yingyao, Li, Yan, Lin, Xiaoping, Hong, Zhen, Huang, Jiapeng, Zhang, Xuanrui, Yang, Yuexin, Su, Yixiang
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 30, p10256-10266, 11p
Autor:
Koletzko, Berthold, Boey, Christopher C.M., Campoy, Cristina, Carlson, Susan E., Chang, Namsoo, Guillermo-Tuazon, Maria Antonia, Joshi, Sadhana, Prell, Christine, Quak, Seng Hock, Sjarif, Damayanti Rusli, Su, Yixiang, Supapannachart, Sarayut, Yamashiro, Yuichiro, Osendarp, Saskia J.M.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2014 Jan 01. 65(1), 49-80.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Gengdong, Li, Yan, Zeng, Fangfang, Deng, Guifang, Liang, Jingjing, Wang, Jue, Su, Yixiang, Chen, Yuming, Mao, Limei, Liu, Zhengping, Bao, Wei, Zhang, Zheqing
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2021, Vol. 61 Issue 16, p2705-2718, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.