Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Styles, R"'
Autor:
Seitzinger, S. P., Hartnett, H., Lauck, R., Mazurek, M., Minegishi, T., Spyres, G., Styles, R.
Publikováno v:
Limnology and Oceanography, 2005 Jan 01. 50(1), 1-12.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3597875
Publikováno v:
Estuaries, 2002 Aug 01. 25(4), 640-655.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1353024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharp, J.H. *, Beauregard, A.Y., Burdige, D., Cauwet, G., Curless, S.E., Lauck, R., Nagel, K., Ogawa, H., Parker, A.E., Primm, O., Pujo-Pay, M., Savidge, W.B., Seitzinger, S., Spyres, G., Styles, R.
Publikováno v:
In Marine Chemistry 2004 84(3):181-193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
James, G, Hobbs-Wyatt, D, Bannister, L, Belshaw, T, Britten, C, Broom, G, Collins, P, Corrigan, J, Ellis, S, Emin, R, Evans, S, Ferry, K, Gunning, B, Haddow-Allen, B, Hastings, L, Johnson, N, Jones, S, Parker, A, Smith, D, Stace, L, Styles, R
Each story in this little volume is the right length and quality for enjoying as you sip the assigned drink in your favourite Creative Café. You need never feel alone again in a café. So what’s the mood today? Espresso? Earl Grey tea? Hot chocola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::c4266df461aa3ec17a74c86aef0fca08
https://usir.salford.ac.uk/id/eprint/19521/3/Extract_form_The_Best_of_CafeLit_2011_(1).pdf
https://usir.salford.ac.uk/id/eprint/19521/3/Extract_form_The_Best_of_CafeLit_2011_(1).pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.