Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Stubelj, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guiné, Raquel, Correia, Paula, Ferreira, Manuela, Duarte, João, Cardoso, Ana Paula, Bartkiene, E., Lele, v., Starkute, v., Juodeikiene, G., Adomaitiene, V., Steibliene, V., Zadeike, D., Szűcs, V., Hámori, J., Bizjak, M. C., Stubelj, M., Klava, D., Straumite, E., Kruma, Z., Tarcea, M., Fazakas, Z., Buicu, F., Ruta, F., Rus, V.
This is an original research work that is a part of the EATMOT project, which aims to study the eating motivations of different nature in a set of countries all over the world. In this work will be presented some results of the project, regarding thr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::bf75beb5b6c0177787d04cd3f8ebf153
https://hdl.handle.net/10400.19/6384
https://hdl.handle.net/10400.19/6384
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition September 2017 36 Supplement 1:S243-S243
Publikováno v:
In Clinical Nutrition September 2017 36 Supplement 1:S270-S270