Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Strzelczak, Agnieszka"'
Publikováno v:
Limnological Review, Vol 20, Iss 2, Pp 81-87 (2020)
The aim of this study was to reveal the chemical composition of bottom sediments in karst lakes located in the northern part of Połaniec Basin (eastern part of the Nida Basin, vicinity of Staszów municipality). A field investigation was carried out
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac6b3e8662464f51aa2863b5f39bf1be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jedryczka, Malgorzata, Sadyś, Magdalena, Gilski, Miroslaw, Grinn-Gofron, Agnieszka, Kaczmarek, Joanna, Strzelczak, Agnieszka, Kennedy, Roy
Publikováno v:
In Annals of Allergy, Asthma & Immunology November 2016 117(5):495-501
Autor:
Jedryczka, Malgorzata, Strzelczak, Agnieszka, Grinn-Gofron, Agnieszka, Nowak, Malgorzata, Wolski, Tomasz, Siwulski, Marek, Sobieralski, Krzysztof, Kaczmarek, Joanna
Publikováno v:
In Agricultural and Forest Meteorology 15 February 2015 201:209-217
Autor:
Strzelczak, Agnieszka1 Agnieszka-Strzelczak@zut.edu.pl
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jan-Mar2019, Vol. 18 Issue 1, p87-96. 10p.
Autor:
Jeppesen, Erik, Søndergaard, Martin, Pedersen, Asger Roer, Jürgens, Klaus, Strzelczak, Agnieszka, Lauridsen, Torben L., Johansson, Liselotte S.
Publikováno v:
Ecosystems, 2007 Feb 01. 10(1), 47-57.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27823658
Autor:
Pietrogrande, Erica1, Strzelczak, Agnieszka2
Publikováno v:
BJPsych Open. 2024 Supplement, Vol. 9, pS139-S139. 1p.
Publikováno v:
Journal of Water & Land Development; 2022 Special Issue, p24-33, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stachowska, Ewa, Gutowska, Izabela, Strzelczak, Agnieszka †, Wesołowska, Teresa §, Safranow, Krzysztof, Chlubek, Dariusz
Publikováno v:
In Journal of Renal Nutrition 2006 16(2):150-159