Zobrazeno 1 - 10
of 561
pro vyhledávání: '"Structured lipid"'
Autor:
Maryam Moazeni, Hamidreza Kelidari, Yaser Nasirzadehfard, Tahereh Shokohi, Behrad Roohi, Zohreh Hajheidari, Armaghan Kazeminejad, Shima Parsay, Kofi Asare-Addo, Ali Nokhodchi
Publikováno v:
Medicine in Drug Discovery, Vol 22, Iss , Pp 100187- (2024)
Purpose: The increasing resistance to onychomycosis treatment globally is a major concern as it results in treatment failures. This research aimed to investigate the effectiveness of incorporating nanostructured lipid carriers (NLCs) in a gel formula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9ee77d0bc7b42a0b09b120fb20a9f43
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 11, p 697 (2024)
This study aimed to investigate how varying cooling rate impacts the characteristics of oleogels prepared using a sesame oil and rice bran oil blend (5:6, w/w) using a combination of beeswax and stearic acid (3:1, w/w at 12%, w/w) as the oleogelators
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aad591cb58694afbb74f8279cc817043
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 7, Pp 115-119 (2023)
为开发高效、绿色、低成本的脂肪酶应用于结构脂质的制备,从内源性(脂肪酶的来源、基因序列、空间位阻)和外源性(底物空间结构、反应介质、固定化条件及反应pH)两方面讨论了脂肪酶
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55935e1c368d4007ba0e58df4a8edeef
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 106, Iss , Pp 105616- (2023)
Acylglycerols in natural oils includes monoacylglycerols (MAG), diacylglycerols (DAG) and triacylglycerols (TAG). Each acylglycerol possesses different isomers, which results in variation in physicochemical and nutritional properties that can be used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d32b10dc61344a088e098e060837a2e2
Autor:
Khurshid Ahmed Baloch, Umesh Patil, Khamtorn Pudtikajorn, Ebtihal Khojah, Mohammad Fikry, Soottawat Benjakul
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 347 (2024)
Human milk lipids generally have the maximum long-chain fatty acids at the sn-2 position of the glycerol backbone. This positioning makes them more digestible than long-chain fatty acids located at the sn-1, 3 positions. These unique fatty acid distr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5014192493c544449b6d662ad7daf077
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 6, Pp 71-76,99 (2022)
采用两步酶法制备sn-2位富含DHA的中长链结构脂。首先,利用固定化脂肪酶Lipozyme 435催化DHA藻油发生醇解反应,溶剂萃取以获得富含DHA的单甘酯,再利用脂肪酶催化单甘酯和癸酸的酯化反应合
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f1763aaefec41658acc9ce80d36ae75
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 6, Pp e09615- (2022)
This study evaluated the physio-chemical properties of a structural lipid (SL) obtained by the enzymatical incorporation of flaxseed oil into mutton tallow (MT). By measuring the melting point, colour, safety, fatty acids, apparent viscosity, shear s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27f9a00cb3cc46d58b209b527dc1b7b3