Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Struck, Susanne"'
The applicability of protein-rich press cake from mechanical seed oil production is limited because of its relatively high residual oil content. To overcome this drawback, pumpkin and sunflower press cakes were deoiled at room temperature by using tw
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A93878
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A93878/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A93878/attachment/ATT-0/
Exploring the use of seedless blackcurrant pomace, a fibre-rich by-product of juice pressing, in foods is favourable due to its nutritional profile but also for economic and sustainability aspects. Current applications are limited to products in whic
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A91121
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A91121/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A91121/attachment/ATT-0/
Publikováno v:
In LWT 15 December 2024 214
Autor:
Struck, Susanne
By-products of fruit, cereal and vegetable processing are often regarded as waste while they contain significant amounts of dietary fibre and phytochemicals that can positively contribute to the human diet when reused as food ingredient. The applicat
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A31044
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A31044/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A31044/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morejón Caraballo, Sophie, Fischer, Simon Vincent, Masztalerz, Klaudia, Lech, Krzysztof, Rohm, Harald, Struck, Susanne
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Nov2024, Vol. 59 Issue 11, p8236-8247, 12p
Autor:
Diez-Sánchez, Elena, Quiles, Amparo, Llorca, Empar, Reiβner, Anne-Marie, Struck, Susanne, Rohm, Harald, Hernando, Isabel
Publikováno v:
In LWT October 2019 113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2018 223:109-115
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2024, Vol. 59 Issue 1, p368-379, 12p