Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Stringheta, Paulo C."'
Autor:
Fernandes, Janaína G, Rodrigues, Ramila C, Pereira, Laura, Stringheta, Paulo C, Campelo, Pedro H, Martins, Evandro
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science June 2024 57
Autor:
Nogueira, Márcio H., Tavares, Guilherme M., Nogueira Silva, Naaman F., Casanova, Federico, Stringheta, Paulo C., Gaucheron, Frédéric, Teixeira, Alvaro V.N.C., Perrone, Italo T., Carvalho, Antonio F.
Publikováno v:
In Food Structure January 2019 19
Autor:
de Oliveira, Isadora R.N., Roque, Jussara V., Maia, Mariza P., Stringheta, Paulo C., Teófilo, Reinaldo F.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 April 2018 194:172-180
Autor:
Martins, Felipe T., dos Santos, Marcelo H., Coelho, Carla P., Barbosa, Luiz C.A., Dias, Gizelly C., Fracca, Mônica P., Neves, Person P., Stringheta, Paulo C., Doriguetto, Antônio C.
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 2011 54(3):451-457
Autor:
Azevedo, Luciana, Alves de Lima, Patrícia L., Gomes, José C., Stringheta, Paulo C., Ribeiro, Daniel A., Salvadori, Daisy M.F.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(5):852-858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Paula F. de Araujo, Azevedo, Luciana, Oliveira, Jéssica A. de Carvalho, Correia, Maryana G., Ramos, Flávia M., Oliveira, Eduardo B. de, Barros, Frederico, Stringheta, Paulo C.
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Camu‐camu (Myrciaria dubia) is a typical Amazonian fruit and has high antioxidant capacity due to its high levels of vitamin C and phenolic compounds. This study aimed to determine the phytochemicals, antioxidant capacity and antimutagenic effects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a01d02456f32cd8a5a0656ccbab72a7e
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/24550
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/24550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.